Agenție de publicitate Brașov

Web Design

Web design

Alege un design modern

Un website cu o puternică prezență în mediul online are întotdeauna în spate o echipă de profesioniști. Există nenumărate strategii care, în final, vor avea ca rezultat un website atrăgător și modern. Tendințele în web design se schimbă de la an la an. Noi suntem mereu la curent cu ultimele astfel de tendințe și îți punem la dispoziție toate cunoștințele noastre în acest domeniu. Totul, pentru ca rezultatul final să te surpirndă în mod plăcut.

Un website responsive este agreat de către motoarele de căutare. Acesta arată bine pe toate tipurile de device-uri, iar secțiunile sale se așează în mod armonios în funcție de device-ul de pe care este vizualizat. La polul opus se află website-urile cu design de tip ,,fixed”, care sunt depunctate de către motoarele de căutare.

La noi vei găsi o multitudine de design-uri prietenoase cu motoarele de căutare, din care îl vei putea alege pe cel dorit. Ulterior, îi poți aduce modificările dorite de tine.

Avem o experiență de peste 10 ani în realizarea de website-uri de prezentare, magazine online, landing page-uri și alte produse dedicate web-ului. Te invităm să ne contactezi pentru a discuta nevoile business-ului tău și a găsi împreună soluția optimă.

Ne găsești pe strada Manole Diamandi nr. 14 în Brașov sau la telefon 0786 22 62 46. Te așteptăm!

Creații cu drag și inventivitate

Îți dorești un website modern, responsive 100% și atrăgător?

10 +ani experiență

1315 clienți mulțumiți

1547 website-uri create

Web design

Găsim împreună soluțiile potrivite pentru tine

Un website de prezentare este soluția potrivită pentru tine dacă:
  • Ai un branding personal sau îți dorești să îți creezi unul
  • Ai o afacere și vrei să îți prezinți serviciile cu ajutorul unui website
  • Îți dorești ca potențialii tăi clienți să te găsească și cu ajutorul motoarelor de căutare. Pentru o indexare mai eficientă și rapidă, avem pentru tine și pachete de SEO personalizate

Un magazin online este metoda perfectă pentru a vinde produsele tale pe internet. Magazinele online pe care le creăm au posiblitatea de integrare cu module de plăți securizate, de curierat, dar și de facturare automată. Totul, pentru ca procesele de achiziție să fie cât mai rapide și fără bătăi de cap.
  • Ai posibilitatea de a încărca mii de produse. În funcție de numărul acestora, îți vom recomanda varianta de găzduire optimă.
  • Ai posibilitatea de a realiza vânzări încrucișate, funcționalitate facturată separat față de costul inițial.
  • Ai posibilitatea de integrare cu module de plăți securizate, precum euPlatesc, Netopia, Libra Pay etc. sau prezentarea unui catalog de produse, fără posibilitatea de cumpărare direct de pe website.

Ai lansat un nou produs și îți dorești să îl scoți în valoare?
  • Un landing page (sau un website cu o singură pagină) este soluția optimă atunci când vrei să prezinți un singur produs sau serviciu pe care îl furnizezi
  • Un landing page este asemănător unui funnel și putem integra o modalitate de plată pentru produsul sau serviciul tău
  • Un landing page poate fi o soluție potrivită și în cazul în care abia îți construiești personal brand-ul și ai nevoie de o prezență online

Îți dorești un website modern și atrăgător? Contactează-ne acum pentru oferte de preț personalizate!

Contactează-ne
George Nedelcu

George Nedelcu

LGL Consulting

Solutiile pe care le-am primit sunt minunate

Ce am gasit diferit in aceasta comapanie, si am incercat sa lucram si cu altele, este in primul rand atentia la detalii si focusul pe care il pun nevoilor clientului. Solutiile pe care le-am primit sunt minunate si am primit rezultatul pe care ni l-am dorit. Recomand cu drag!

Te-ar mai putea interesa și:

Call Now Button