Agenție de publicitate Brașov

Identitate vizuală

Identitate vizuală

Alege să te diferențiezi.

Orice afacere care se respectă are nevoie de o identitate vizuală. Aceasta se va transpune în toată comunicarea brand-ului cu clienții săi. De asemenea, ea va fi transpusă și în mediul online, unde va fi vizibilă pentru mult mai mulți oameni. O identitate vizuală este un compus al mai multor elemente (precum logo, simbol, slogan, branding) și trebuie să comunice rapid și eficient cu clienții afacerii.

Cel mai important aspect al unei afaceri este ca aceasta să genereze vânzări. În lipsa acestora, nu putem vorbi despre o afacere în adevăratul sens al cuvântului.

Generarea de vânzări este mai ușoară dacă afacerea are deja o identitate vizuală. Ea devine mai ușor de recunoscut pentru clienți. De asemenea, aceștia se vor întoarce mult mai rapid la serviciile și produsele afacerii tale dacă aceasta se prezintă în mod profesional.

Ne punem toate eforturile creative în slujba creației de identități vizuale. Echipa noastră este tânără însă are experiență pe partea de design și creație.

Analizăm profilul companiei tale sau al tău propriu, în cazul în care vorbim despre un personal branding. Apoi vom îmbina elemente care să sugereze și să transmită rapid care este domeniul de activitate.

Atât în offline, cât și în online, concurența ta este deja peste tot. Acesta este, de fapt, un mare avantaj, pentru că ai ocazia să te diferențiezi.

Atunci când ai o identitate vizuală profesională, cunoști nevoile clienților tăi și, mai ales, le acoperi, aceștia te vor recompensa. Ei vor deveni clienți fideli și te vor recomanda mai departe.

O imagine completă

Afacerea ta merită o imagine vizuală completă,
eficientă
și profesională!

10 +ani experiență

1315 clienți mulțumiți

1547 website-uri create

Agenție de publicitate Brașov

Alege o identitate vizuală de impact

Deși multe persoane așează semnul egal între crearea unui logo și identitatea vizuală, acest lucru este departe de adevăr.
  • Logo-ul face parte din identitatea vizuală
  • Identitatea vizuală face parte din brand
  • Un brand puternic emite încredere, iar clienții au tendința să revină

Orice afacere are nevoie de o identitate vizuală, după părerea noastră. Chiar și meseriașul care ne ajută atunci când apar diverse probleme în locuință.
  • Ai nevoie de o identitate vizuală dacă te gândești să îți construiești un branding personal
  • De asemenea, dacă ai deja o afacere și îți dorești să iasă în evidență
  • Dacă alegi să atragi mai mulți clienți

Timpul de execuție necesar pentru crearea unei identități vizuale diferă în funcție de:
  • Câte elemente se vor solicita (creare logo, creare grafică pentru cărți de vizită, bannere, roll-up-uri, mape, foi cu antet etc.)
  • Dorința ta de a aduce modificări elementelor pe care le creăm
  • Timpii de realizare fluctuează, de obicei, între câteva ore și o săptămână.

Îți ajutăm afacerea să se diferențieze de concurență și să se remarce. Contactează-ne pentru o ofertă irezistibilă!

Contactează-ne
Protopopiatul Ortodox Brașov

Protopopiatul Ortodox Brașov

PoB

Atenție la detalii, experiență si grijă față de toate cerințele noastre

Mulțumim CIDEV Concept pentru buna colaborare în realizarea site-ului nostru oficial. Putem aprecia faptul că aceștia au dat dovadă pe durata colaborării de profesionalism, atenție la detalii, experiență si grijă față de toate cerințele noastre.

Te-ar mai putea interesa și:

Call Now Button