Agenție de publicitate Brașov

Mentenanță website

Mentenanță Website

Mentenanță website, soluția pentru un website actualizat

Un pachet de mentenanță website aduce cu sine multiple beneficii. În primul rând, website-ul tău va fi actualizat la zi și aliniat la tehnologiile noi. La fel ca și în cazul telefoanelor mobile, tehnologia evoluează. Pentru a te asigura că website-ul tău este protejat în foarte mare măsură de diverse atacuri sau viruși, un pachet de mentenanță este esențial.

Ca orice afacere, și website-ul tău va avea nevoie de schimbări. Fie că se schimbă locația, ori membrii echipei tale, sau poate un număr de telefon, prin contractul de mentenanță website noi vom face aceste schimbări pentru tine.

De asemenea, este posibil să îți dorești să adaugi pagini noi de servicii ori chiar articole de blog. Ne ocupăm și de aceste aspecte. Întotdeauna îți vom oferi o variantă de preț corectă și aliniată cu numărul de ore pe care îl vom petrece pe website-ul tău.

Anumite servicii sunt incluse în pachetul de mentenanță standard, așa cum este relatat mai sus. Cu toate acestea, este posibil ca la un moment dat să îți dorești adăugarea unei funcționalități în plus pentru website-ul tău.

Deși majoritatea funcționalităților extra pot fi integrate relativ rapid, există anumite altele ce necesită mai mult timp și costuri suplimentare. Vom analiza de fiecare dată cu atenție dorințele tale și te vom anunța dacă funcționalitatea dorită este acoperită prin contractul de mentenanță sau dacă este nevoie de o plată suplimentară.

Creații cu drag și inventivitate

Îți dorești un website modern, responsive 100% și atrăgător?

10 +ani experiență

1315 clienți mulțumiți

1547 website-uri create

Mentenanță website

Soluții de mentenanță website adaptate nevoilor tale

Platforma pe care va fi creat website-ul tău, adică WordPress, are nevoie, periodic, de actualizări.
  • Actualizările de platformă permit noilor tehnologii să devină compatibile cu website-ul tău
  • Se recomandă ca aceste actualizări să fie realizate mereu, în caz contrar website-ul tău se poate confrunta cu probleme
  • Website-ul tău va fi mereu la zi cu noile tehnologii

Fiecare website creat în WordPress are nevoie de anumite funcționalități, care sunt integrate cu ajutorul unor module.
  • La fel ca și platforma în sine, și aceste module au nevoie de actualizări periodice.
  • Fără un pachet de mentenanță, website-ul tău va deveni vulnerabil la viruși și atacuri.
  • Uneori, anumite conflicte pot apărea între anumite module. Este nevoie de o echipă de experți care să știe să gestioneze și să rezolve aceste conflicte.

Partea de actualizări de conținut este opțională și vine direct de la tine.
  • În cazul în care îți dorești schimbări de imagini, texte, sau mici modificări ale datelor de contact, îți stăm la dispoziție.
  • În cazul în care îți dorești adăugarea unor pagini întregi de conținut, vom analiza perioada de timp necesară și te vom înștiința dacă se aplică anumite costuri suplimentare.
  • Adăugarea unor articole de blog este întotdeauna o idee bună, care, pe termen lung, poate ajuta website-ul tău pentru a urca în pozițiile de pe Google.

Îți dorești un website modern și atrăgător? Contactează-ne acum pentru oferte de preț personalizate!

Contactează-ne
Protopopiatul Ortodox Brașov

Protopopiatul Ortodox Brașov

PoB

Atenție la detalii, experiență si grijă față de toate cerințele noastre

Mulțumim CIDEV Concept pentru buna colaborare în realizarea site-ului nostru oficial. Putem aprecia faptul că aceștia au dat dovadă pe durata colaborării de profesionalism, atenție la detalii, experiență si grijă față de toate cerințele noastre.

Te-ar mai putea interesa și:

Call Now Button