Agenție de publicitate Brașov

Găzduire Website

Găzduire website

Soluții rapide de găzduire.

O condiție extrem de importantă pentru ca website-ul tău să fie mai ușor găsit de către potențialii tăi clienți este viteza. Un website care se încarcă încet va fi depunctat cu timpul, atât de către motoarele de căutare, cât și de către utilizatori. O găzduire eficientă oferă atât securitate cât și viteză website-ului tău.

O găzduire are, la nivel de server, anumite metode și procese prin care asigură securitatea atât la nivel de conturi găzduite (website-uri), cât și la nivel de server.

Noi am colaborat de-a lungul timpului cu diverși furnizori și am analizat mereu raportul de calitate-preț pe care aceștia îl oferă. În final, am ales pachete de găzduire la prețuri avantajoase, pe care le putem oferi mai departe clienților noștri.

Este extrem de important să ținem cont de factorul ,,viteză” atunci când vine vorba despre un pachet de găzduire. În funcție de tipul website-ului tău, îți vom recomanda pachetul de găzduire ideal.

Un magazin online cu multe produse va avea întotdeauna nevoie de o viteză mai mare de încărcare și de posibilitatea susținerii mai multor procese venite de la multipli utilizatori în același timp. Pe de altă parte, un website de prezentare ce conține câteva pagini se poate baza pe un pachet de găzduire mai accesibil.

Când ai o problemă, este neplăcut să trebuiască să iei legătura cu un agent pe care nu îl cunoști și care vorbește doar în termeni tehnici.

De aceea, ne poți contacta pe noi! În baza unui contract de găzduire, ne ocupăm de tot ce înseamnă probleme la nivelul e-mail-urilor, a uptime-ului (te putem anunța când apare vreo discontinuitate), și vorbim pe limba ta.

Creații cu drag și inventivitate

Vrei ca website-ul tău să fie rapid și protejat de atacuri?

10 +ani experiență

1315 clienți mulțumiți

1547 website-uri create

Găzduire website

Alegem doar ceea ce ți se potrivește

Serverele pe care va fi găzduit website-ul tău sunt profesionale și extrem de eficiente. De asemenea, periodic, ele au parte de actualizări hardware și software. Cu toate acestea, nici o găzduire nu oferă 100% uptime, nici măcar serverele Google sau Facebook.
  • Uptime înseamnă cât timp sunt serverele funcționale pe parcursul unui an de zile
  • Niciun Data Center din lume nu are uptime 100%. Cine pretinde și garantează un astfel de uptime, speră să nu vă dați seama când website-ul va fi nefuncțional.
  • Serverele pe care va fi găzduit website-ul tău au un uptime de 99,999%, ceea ce înseamnă un timp de 5 minute și 15,6 secunde pe an în care acesta nu va funcționa.

Există câteva tipuri de găzduire, fiecare cu avantajele și dezavantajele sale.
  • Nu este nevoie să le cunoști pe toate. Noi îți oferim soluția ideală pentru tine.
  • Dacă dorești să afli mai multe, îți putem explica diferențele dintre tipurile de găzduire
  • Website-ul tău va rula rapid și va fi protejat de atacuri în 99% din cazuri.

Dacă alegi să colaborezi cu noi, nu trebuie să te preocupe această întrebare. Noi îți vom prezenta soluția ideală pentru afacerea ta, și îți vom explica de ce am ales-o.
  • Îți putem explica diferențele dintre diferitele tipuri de găzduire
  • Vei ști mereu la cine să apelezi în cazul în care website-ul tău se confruntă cu o problemă
  • Suntem la dispoziția ta pentru realizare de back-up-uri periodice și solicitare de restaurare în caz de probleme.

Îți dorești o găzduire web rapidă și eficientă? Contactează-ne, noi avem soluția!

Contactează-ne
Cosmin Buda

Cosmin Buda

Manager

Este o echipa dedicata și cu experienta.

Avem o colaborare de peste 4 ani și pot sa spun ca, au răspuns cu promptitudine si profesionalism la toate solicitările pe care le-am avut. Este o echipa dedicata și cu experienta. Se poate apela la ei cu toată încrederea!

Te-ar mai putea interesa și:

Call Now Button