Agenție de publicitate Brașov

Optimizare SEO

Optimizare SEO

De ce optimizarea SEO este vitală pentru atragerea traficului?

Sunt mii, poate zeci de mii de website-uri create zilnic în întreaga lume. Motoarele de căutare fac o treabă destul de bună în ceea ce privește conținutul pe care îl livrează utilizatorilor. Acestea folosesc mulți algoritmi secreți pentru a analiza și a indexa paginile web. De asemenea, motoarele de căutare reorganizează în mod constant informația, pentru a livra mereu conținut proaspăt și relevant.

În momentul în care website-ul tău este finalizat și ,,live” pe internet, este foarte posibil să nu îl găsești în căutările tale. Acest lucru se întâmplă deoarece motoarele de căutare au nevoie de timp pentru a analiza și a indexa tot conținutul.

Important de știut este faptul că nimeni nu deține controlul asupra acestor algoritmi, în afară de creatorii lor. Asta înseamnă că website-ul tău poate sau nu să fie indexat la un moment dat de către acestea. Când anume, nu putem spune cu exactitate.

Desigur, toată lumea țintește către prima pagină. Acolo se întâmplă magia. Acolo se produce, de regulă, decizia de cumpărare. Acolo sunt șansele de creștere ale ratei de conversie.

Pentru a grăbi procesul de indexare și a-ți crește considerabil șansele de a ajunge în prima pagină, am pregătit pentru tine pachete speciale de Optimizare SEO.

Răspunsul la această întrebare depinde de o multitudine de factori. Din păcate, nimeni nu îl poate prezice cu exactitate. Concurența pe cuvintele cheie, numărul mediu de căutări lunare, precum și alți factori contribuie la poziționarea ta.

Odată pachetul de SEO achiziționat, vom aplica strategii testate care funcționează pe termen lung. Îți vei crește considerabil șansele de a ajunge nu numai în prima pagină, ci chiar în primele poziții.

O strategie completă

Afacerea ta merită un loc de onoare în motoarele
de căutare!

10 +ani experiență

1315 clienți mulțumiți

1547 website-uri create

Optimizare SEO

Soluția ta pentru o indexare mai rapidă

Auditul SEO este vital pentru orice proces de optimizare SEO, mai ales în cazul în care ai deja un pachet achiziționat în altă parte. Dacă nu vezi rezultatele dorite după mult timp, sau dacă îți dorești să îmbunătățești ceea ce există deja, totul începe cu un audit.
  • Un audit SEO studiază problemele existente de indexare și identifică soluții
  • Vom avea în vedere cuvintele cheie, permalink-urile, backlink-uri, continuțul relevant, titlurile și descrierile meta
  • O strategie ce vine în completarea auditului SEO va fi furnizarea de backlink-uri, despre care puteți citi mai jos.

Competiția ta este deja în mediul online (sau ar trebui să fie!). Există deja o concurență pe cuvintele cheie pe care le vei folosi cel mai des pentru indexare. Cum reușești să depășești aceste provocări?
  • prin achiziția unui pachet de optimizare SEO, ne ocupăm noi de absolut tot
  • rezultatele se vor vedea în timp, de la câteva luni, la un an de zile
  • rezultatele sunt solide și eficiente pe termen lung, pe baza experienței noastre

Indexarea website-ului tău de către motoarele de căutare poate însemna succesul afacerii tale. Contactează-ne pentru o ofertă irezistibilă!

Contactează-ne
Emanuel Vass

Emanuel Vass

suntEM

Atenti la nevoile clientului, flexibili si orientati spre solutii.

De la prima intalnire pana la finalul colaborarii noastre, am descoperit in cei de la CIDEV parteneri de incredere, de un profesionalism desavarsit si o promptitudine deosebita in livrarea unor servicii de calitate superioara, atenti la nevoile clientului, flexibili si orientati spre solutii.

Te-ar mai putea interesa și:

Call Now Button