Aximoto

PASIUNE PE 2 ROȚI

AXIMOTO

Pasiunea companiei Aximoto este motociclismul și tot ce înseamnă acesta.

Pasiunea noastră este de a ajuta afacerile și antreprenorii să își atingă obiectivele și să atragă mai mulți clienți. Și reușim acest lucru prin serviciile de branding, rebranding și identitate vizuală pe care le oferim, dar și prin serviciile de creare, găzduire, mentenanță website și optimizare SEO.

Sinai Group

CONSTUCȚII CASE DE LEMN

SINAI GROUP

Sinai Group este o companie axată pe construcția de case din lemn, dar și mobilier de exterior și de interior. Scopul lor este de a construi case în care și ei ar dori să locuiască.

Sinai Group a apelat la noi pentru a le realiza un website nou, bazat pe o tehnologie recentă, dar și pentru crearea unu logo sugestiv.

Veromir Company

CONTABILITATE

Veromir Company

Obiectivul Veromir Company este de a oferii servicii de înaltă calitate în domeniul contabil și financiar. Echipa are peste 10 ani de experiență, iar succesul lor își are rădăcinile în satisfacția și performanțele atât a angajaților, cât și a clienților.

Ne bucurăm pentru oportunitatea pe care Veromir Company ne-a acordat-o, de a le crea un website modern și adaptabil, precum și de a le acorda un plus de valoare prin crearea unui nou logo.

Topgis Engineering

TOPOGRAFIE

Topgis Engineering

Topgis Engineering este o companie care are peste 10 ani de experiență în domeniul topografiei, a cadastrului forestier și al monitorizărilor de construcții. Firma oferă și alte servicii conexe pe lângă cele mai sus menționate. Suntem mândri și recunoscători faptului că Topgis Engineering a apelat la serviciile noastre pentru un rebranding de excepție și redesign al website-ului lor.

Call Now Button