Cuvinte seo site – cele mai bune tool-uri gratuite pentru a gasi cuvinte cheie pertinente

Cuvinte seo site – cele mai bune tool-uri gratuite pentru a gasi cuvinte cheie pertinente

Cuvinte seo site – Pentru a te bucura de cea mai buna referentiere pentru motoarele de cautare, sa alegi cele mai bune cuvinte seo site, cuvinte cheie pertinente, este cel mai important lucru. Trebuie sa stii sau sa cauti care sunt cautarile internautilor care iti pot aduce un maximum de trafic calificat.

Sa identifici care sunt cuvintele cheie si sa intelegi care sunt intentiile de cautare ale internautilor, este un lucru care te va ajuta in acelasi timp si pentru redactarea de texte.
SEO este un domeniu din ce in ce mai concurential. Trebuie sa dai dovada de viclenie, dar si de originalitate pentru a gasi cuvinte seo site si pentru a gasi expresiile care sunt cautate si care sunt cat mai putin concurentiale, pentru a avea sansele unei referentieri naturale eficiente.

De unde si necesitatea de a avea unele tool-uri de analiza eficiente care iti permit sa gasesti cuvinte seo site foarte repede!

Un cuvant cheie – ce este mai exact?

Termenul de cuvant cheie este cel care desemneaza subiecte si idei care determina continutul unui site web. Sunt cuvinte sau grupuri de cuvinte care sunt folosite de catre internauti pentru a efectua unele cercetari pentru a gasi informatiile, produsele sau serviciile de care sunt interesati.

In domeniul referentierii naturale, un cuvant cheie este un element extrem de important, deoarece permite ameliorarea vizibilitatii unei pagini. Atunci cand faci sa corespunda cuvintele cheie folosite pentru redactarea unui continut cu ceea ce internautii cauta, aceasta pagina va aparea in primele pagini ale cautarilor pe motoarele de cautare.

Pincipiul de baza este deci unul simplu: site-ul tau va fi in SERP daca motoarele de cautare considera, dupa analiza continuturilor sale si a unor cuvinte seo site ca este cel mai apt sa aduca raspunsurile dorite sau informatia cautata de catre internauti.

Instrumentele de analiza a cuvintelor cheie gratuite

Google Ads. Un instrument de planificare pentru cuvintele cheie, foarte util, foarte cunoscut si performant care este direct integrat in Google Ads. Ofera o paleta de functionalitati pentru a gasi inspiratia si a analiza cautarile pertinente. Tastand cateva expresii, acest instrument iti va permite sa gasesti repede alte cautari asociate, incluzand numarul de cautari lunare, previziunile de trafic si concurenta.

Cuvinte seo site - cele mai bune tool-uri gratuite pentru a gasi cuvinte cheie pertinenteUberSuggest. UberSuggest este un alt instrument celebru pentru a obtine o selectie de cuvant cheie pornind de la unul sau mai multi termeni. Se pot cauta unele cuvinte cheie pentru web, dar si pentru YouTube, Google Images, Shopping si chiar News. Functioneaza atat pentru o cutare in engleza, cat si in franceza, germana, spaniola, suedeza sau ucrainiana.

SpyFu. Este vorba despre un tool gratuit care iti va permite sa vizualizezi cuvintele cheie folosite de catre concurentii tai. Atat pentru referentiere, cat si pentru campaniile Google Ads. Este perfect deci pentru a gasi repede inspiratia.

In loc sa iti storci creierii pentru a gasi unele cuvinte seo site potrivite, poti incepe prin a scana site-urile din sectorul tau de activitate pentru a obtine o lista initiala de cuvinte-cheie, pe care o poti mai apoi rafina.

De asemenea…

Keyword Tool. Daca esti in cautarea unor cuvinte cheie long-tail, Keyword Tool este cea mai buna alegere. Este o excelenta alternativa la Google Keyword Planner care te ajuta sa gasesti cele mai populare expresii de pe Google, YouTube, Bing, Apple Store sau chiar Amazon. Se poate astfel optimiza referentierea naturala cu unele cuvinte seo site pe mai multe platforme in acelasi timp.

WordStream. Este un instrument de cautare de cuvinte cheie gratuite, foarte util. Permite cautarea de cuvinte cheie pe tari si se poate efectua cu el si o cautare pe sector de activitate. Adica o functionalitate extrem de bine venita. Sunt disponibile aproximativ 20 de domenii, de la prêt-à-porter la imobiliare si turism, astfel incat iti poti restrange si mai mult cautarea.
Keyword Generator. Este cel care va gasi in jur de 150 de idei de cuvinte cheie pentru orice cuvant cheie de inceput. Vei obtine apoi o lista de cuvinte cheie si interogari, care arata volumele lunare estimate de cautari pentru fiecare cuvant cheie.

Cuvinte seo site

De asemenea, poti utiliza generatorul pentru a gasi idei de cuvinte-cheie si interogari pentru Bing, YouTube si Amazon. Pur si simplu schimba motorul de cautare in partea de sus a paginii.
Answer The Public. Vei putea descoperi ceea ce oamenii intreaba peste tot si absolut orice. Contine intrebari, prepozitii, comparatii, liste de cautare ordonate alfabetic si cautari conexe. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi limba si tara, apoi sa introduci cuvantul cheie dorit.

Rezultatele sunt prezentate intr-o forma foarte vizuala, ca o harta mentala

De exemplu, daca introduci cautarea “Ciocolata” in romana pentru Romania vei gasi intrebari precum “de ce face rau ciocolata pentru caini” sau “ce este ciocolata alba”, comparatii precum “ciocolata sau cacao”, prepozitii precum “ciocolata pentru copt” si cautari conexe precum “ciocolata calda”.

Keyword Surfer. Este vorba despre o extensie gratuita pentru Chrome. Acesta este un instrument care indica volumele de cautare mondiale si lunare estimate pentru orice cautare tastata in bara de cautare Google. Este deci maniera cea mai rapida de a obtine informatii cu privire la unele cuvinte cheie, pentru fiecare noua cautare ce o faci pe Google. Vei gasi volumele de cautare, sugestii de cuvinte cheie, termeni conecsi si numeroase alte informatii.

Call Now Button